Σιτι Λιβερπουλ : Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Καλώς τα παιδιά... 4-0! (video) / Σίτι 4:3 τότεναμ | όλα τα στιγμιότυπα.

Info Populer 2022

Σιτι Λιβερπουλ : Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Καλώς τα παιδιά... 4-0! (video) / Σίτι 4:3 τότεναμ | όλα τα στιγμιότυπα.

Σιτι Λιβερπουλ : Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Καλώς τα παιδιά... 4-0! (video) / Σίτι 4:3 τότεναμ | όλα τα στιγμιότυπα.
Σιτι Λιβερπουλ : Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Καλώς τα παιδιά... 4-0! (video) / Σίτι 4:3 τότεναμ | όλα τα στιγμιότυπα.

Σιτι Λιβερπουλ : Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Καλώς τα παιδιά... 4-0! (video) / Σίτι 4:3 τότεναμ | όλα τα στιγμιότυπα.. Η σίτι διέλυσε τη λίβερπουλ! Εφτά βαθμούς μπροστά οι κόκκινοι που θέλουν να κάνουν άλμα για την κατάκτηση του τίτλου για. Κόβει την ανάσα η αποψινή μάχη της σίτι με την λίβερπουλ για την 21η αγωνιστική της πρέμιερ λιγκ. Συνήλθε από τη συντριβή και πάει φουλ για ρεκόρ! Το γκολ της νίκης ο σανέ, κορυφαίος ο φερναντίνιο που δεν άφησε τους reds.

Μινιολέ, κλάιν, λόβρεν, κλάβαν, μίλνερ, χέντερσον, λαλάνα (82' τσαν), βαϊνάλντουμ η βαθμολογία 1. Η αγγλία συνεχίζει με τρεις ομάδες (λίβερπουλ, τσέλσι και μάντσεστερ σίτι), το ίδιο και η ιταλία τους περισσότερους βαθμούς (16) συγκέντρωσαν μπάγερν μονάχου και μάντσεστερ σίτι. © peter powell/pool via ap ο κώστας τσιμίκας σε στιγμιότυπο από αγώνα της λίβερπουλ στο uefa champions league. Ρουί πατρίσιο, μπένετ, κόουντι, μπολί. Το γκολ της νίκης ο σανέ, κορυφαίος ο φερναντίνιο που δεν άφησε τους reds.

Κλαούντιο Βιλανουέβα: Ο Καμπάτσο θα παίξει στο NBA την νέα ...
Κλαούντιο Βιλανουέβα: Ο Καμπάτσο θα παίξει στο NBA την νέα ... from fws.gr
Αγωνίζεται στην πρέμιερ λιγκ, θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της αγγλίας και είναι ένας από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιρικούς. Η αγγλία συνεχίζει με τρεις ομάδες (λίβερπουλ, τσέλσι και μάντσεστερ σίτι), το ίδιο και η ιταλία τους περισσότερους βαθμούς (16) συγκέντρωσαν μπάγερν μονάχου και μάντσεστερ σίτι. Τραυματίας αποχώρησε ο κώστας τσιμίκας στην αναμέτρηση της λίβερπουλ με τη μίντιλαντ για το champions league, με τον άντι ρόμπερτσον να περνάει αλλαγή στη θέση του. Η σίτι διέλυσε τη λίβερπουλ! Εφτά βαθμούς μπροστά οι κόκκινοι που θέλουν να κάνουν άλμα για την κατάκτηση του τίτλου για. Η λίβερπουλ αναμετράται με τη μίντιλαντ για την 6η και τελευταία αγωνιστική. Πτήση από λίβερπουλ προς σίτι του λονδίνου. Liverpool f.c.) ή απλά λίβερπουλ, είναι επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα την πόλη του λίβερπουλ.

Liverpool f.c.) ή απλά λίβερπουλ, είναι επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα την πόλη του λίβερπουλ.

Liverpool f.c.) ή απλά λίβερπουλ, είναι επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα την πόλη του λίβερπουλ. Η virail σας βοηθά να βρείτε δρομολόγια και τιμές για όλες τις πτήσεις από λίβερπουλ προς σίτι του λονδίνου. Σίτι 4:3 τότεναμ | όλα τα στιγμιότυπα. Πτήση από λίβερπουλ προς σίτι του λονδίνου. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα. Η λίβερπουλ αναμετράται με τη μίντιλαντ για την 6η και τελευταία αγωνιστική. Με αυτή τη νίκη η λίβερπουλ αύξησε στους 4 βαθμούς τη διαφορά από τη μάντσεστερ σίτι, η οποία το σάββατο (22/12) υποδέχεται την κρίσταλ πάλας. Εφτά βαθμούς μπροστά οι κόκκινοι που θέλουν να κάνουν άλμα για την κατάκτηση του τίτλου για. Το γκολ της νίκης ο σανέ, κορυφαίος ο φερναντίνιο που δεν άφησε τους reds. Αγωνίζεται στην πρέμιερ λιγκ, θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της αγγλίας και είναι ένας από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιρικούς. Η σίτι διέλυσε τη λίβερπουλ! Ρουί πατρίσιο, μπένετ, κόουντι, μπολί. Αλλος το πρωτάθλημα, άλλος τη χάρη:

Μινιολέ, κλάιν, λόβρεν, κλάβαν, μίλνερ, χέντερσον, λαλάνα (82' τσαν), βαϊνάλντουμ η βαθμολογία 1. Τραυματίας αποχώρησε ο κώστας τσιμίκας στην αναμέτρηση της λίβερπουλ με τη μίντιλαντ για το champions league, με τον άντι ρόμπερτσον να περνάει αλλαγή στη θέση του. Η σίτι διέλυσε τη λίβερπουλ! Κόβει την ανάσα η αποψινή μάχη της σίτι με την λίβερπουλ για την 21η αγωνιστική της πρέμιερ λιγκ. Αγωνίζεται στην πρέμιερ λιγκ, θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της αγγλίας και είναι ένας από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιρικούς.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 10/11 | Προγνωστικά | Ανάλυση ...
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 10/11 | Προγνωστικά | Ανάλυση ... from i.pinimg.com
Η λίβερπουλ δεν «πλήρωσε» το κακό πρώτο 45λεπτο στο «έτιχαντ», ανέβηκε στο δεύτερο και πήρε το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς του champions league εις βάρος της μάντσεστερ σίτι. Το γκολ της νίκης ο σανέ, κορυφαίος ο φερναντίνιο που δεν άφησε τους reds. Πτήση από λίβερπουλ προς σίτι του λονδίνου. Μάντσεστερ σίτι 13, λιόν 8, σαχτάρ ντόνετσκ 6, χόφενχαϊμ 3. © peter powell/pool via ap ο κώστας τσιμίκας σε στιγμιότυπο από αγώνα της λίβερπουλ στο uefa champions league. Ρουί πατρίσιο, μπένετ, κόουντι, μπολί. Κόβει την ανάσα η αποψινή μάχη της σίτι με την λίβερπουλ για την 21η αγωνιστική της πρέμιερ λιγκ. Αλλος το πρωτάθλημα, άλλος τη χάρη:

Το γκολ της νίκης ο σανέ, κορυφαίος ο φερναντίνιο που δεν άφησε τους reds.

Το γκολ της νίκης ο σανέ, κορυφαίος ο φερναντίνιο που δεν άφησε τους reds. Ρουί πατρίσιο, μπένετ, κόουντι, μπολί. Η virail σας βοηθά να βρείτε δρομολόγια και τιμές για όλες τις πτήσεις από λίβερπουλ προς σίτι του λονδίνου. Συνήλθε από τη συντριβή και πάει φουλ για ρεκόρ! Με αυτή τη νίκη η λίβερπουλ αύξησε στους 4 βαθμούς τη διαφορά από τη μάντσεστερ σίτι, η οποία το σάββατο (22/12) υποδέχεται την κρίσταλ πάλας. Η σίτι διέλυσε τη λίβερπουλ! Πτήση από λίβερπουλ προς σίτι του λονδίνου. Αλλος το πρωτάθλημα, άλλος τη χάρη: Η λίβερπουλ δεν «πλήρωσε» το κακό πρώτο 45λεπτο στο «έτιχαντ», ανέβηκε στο δεύτερο και πήρε το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς του champions league εις βάρος της μάντσεστερ σίτι. Σίτι 4:3 τότεναμ | όλα τα στιγμιότυπα. Κακό ποιοτικά παιχνίδι, το οποίο δεν θύμισε σε τίποτα αγγλικό ντέρμπι. Αγωνίζεται στην πρέμιερ λιγκ, θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της αγγλίας και είναι ένας από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιρικούς. © peter powell/pool via ap ο κώστας τσιμίκας σε στιγμιότυπο από αγώνα της λίβερπουλ στο uefa champions league.

Εφτά βαθμούς μπροστά οι κόκκινοι που θέλουν να κάνουν άλμα για την κατάκτηση του τίτλου για. © peter powell/pool via ap ο κώστας τσιμίκας σε στιγμιότυπο από αγώνα της λίβερπουλ στο uefa champions league. Τραυματίας αποχώρησε ο κώστας τσιμίκας στην αναμέτρηση της λίβερπουλ με τη μίντιλαντ για το champions league, με τον άντι ρόμπερτσον να περνάει αλλαγή στη θέση του. Σίτι 4:3 τότεναμ | όλα τα στιγμιότυπα. Μινιολέ, κλάιν, λόβρεν, κλάβαν, μίλνερ, χέντερσον, λαλάνα (82' τσαν), βαϊνάλντουμ η βαθμολογία 1.

Το «αντίο» και το «ευχαριστώ» του Ποκουσέφσκι στον Ολυμπιακό
Το «αντίο» και το «ευχαριστώ» του Ποκουσέφσκι στον Ολυμπιακό from fws.gr
Τραυματίας αποχώρησε ο κώστας τσιμίκας στην αναμέτρηση της λίβερπουλ με τη μίντιλαντ για το champions league, με τον άντι ρόμπερτσον να περνάει αλλαγή στη θέση του. Αλλος το πρωτάθλημα, άλλος τη χάρη: Η λίβερπουλ αναμετράται με τη μίντιλαντ για την 6η και τελευταία αγωνιστική. Η αγγλία συνεχίζει με τρεις ομάδες (λίβερπουλ, τσέλσι και μάντσεστερ σίτι), το ίδιο και η ιταλία τους περισσότερους βαθμούς (16) συγκέντρωσαν μπάγερν μονάχου και μάντσεστερ σίτι. Αυτό πιστεύω πως θα κάνουν και σήμερα. Μάντσεστερ σίτι 13, λιόν 8, σαχτάρ ντόνετσκ 6, χόφενχαϊμ 3. Κόβει την ανάσα η αποψινή μάχη της σίτι με την λίβερπουλ για την 21η αγωνιστική της πρέμιερ λιγκ. Συνήλθε από τη συντριβή και πάει φουλ για ρεκόρ!

Ρουί πατρίσιο, μπένετ, κόουντι, μπολί.

Η σίτι διέλυσε τη λίβερπουλ! © peter powell/pool via ap ο κώστας τσιμίκας σε στιγμιότυπο από αγώνα της λίβερπουλ στο uefa champions league. Μινιολέ, κλάιν, λόβρεν, κλάβαν, μίλνερ, χέντερσον, λαλάνα (82' τσαν), βαϊνάλντουμ η βαθμολογία 1. Με αυτή τη νίκη η λίβερπουλ αύξησε στους 4 βαθμούς τη διαφορά από τη μάντσεστερ σίτι, η οποία το σάββατο (22/12) υποδέχεται την κρίσταλ πάλας. Αυτό πιστεύω πως θα κάνουν και σήμερα. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα. Σίτι 4:3 τότεναμ | όλα τα στιγμιότυπα. Αγωνίζεται στην πρέμιερ λιγκ, θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της αγγλίας και είναι ένας από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιρικούς. Κόβει την ανάσα η αποψινή μάχη της σίτι με την λίβερπουλ για την 21η αγωνιστική της πρέμιερ λιγκ. Κακό ποιοτικά παιχνίδι, το οποίο δεν θύμισε σε τίποτα αγγλικό ντέρμπι. Το γκολ της νίκης ο σανέ, κορυφαίος ο φερναντίνιο που δεν άφησε τους reds. Η λίβερπουλ αναμετράται με τη μίντιλαντ για την 6η και τελευταία αγωνιστική. Εφτά βαθμούς μπροστά οι κόκκινοι που θέλουν να κάνουν άλμα για την κατάκτηση του τίτλου για.

Αυτό πιστεύω πως θα κάνουν και σήμερα σιτι. Η σίτι διέλυσε τη λίβερπουλ!
Advertisement

Iklan Sidebar